enerji cevremuhedisleri nisan

2026 Yılı Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Başvurusu Hakkında Duyuru

aat tesis sorumlusu basvurulari hakkinda duyuru
2026 Yılı Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Başvurusu Hakkında Duyuru Yayınlandı;

16.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: Başvurusu Onaylanan Adayların 21 Ekim Tarihi İtibariyle Eğitim Başvurusu Yapması Gerektiğinden Değerlendirme Süreci Devam Eden Başvuruların Olumlu/Olumsuz En Geç 20.10.2026 Tarihi Saat 16:00 Ya Kadar Gerekirse İlgili Uzmanla Görüşülüp Nihailendirilmesi Gerekmektedir.

Bu Tarih/Saate Kadar Nihailendirilmeyen Başvurular Olumlu Değerlendirilmeyecektir.

 

15.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU:  Ön Başvurusu Onaylanan Adayların Onaylanan Başvurularındaki Tür Ve Sınıfın Doğru Olduğunu Kontrol Etmeleri Gerekmektedir.

13.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: Atıksu Arıtma Tesislerinde Çalışan Teknik Personele İlişkin Tebliğ Gereği A Ve B Sınıfı Başvurularda 23/09/2025 İtibariyle Doğal Aatlerde Ve 300 M3/Gün Kapasite Altındaki Biyolojik Ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesislerinde Tesis Sorumlusu Olarak Geçirilen Süreler Tecrübeden Sayılmamaktadır.

12.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: Başvuru Yapacağınız Sınıfın Doğru Olduğunu Kontrol Ediniz. Edinilen Tecrübe Doğrultusunda Üst Sınıftan Belge Almak İsteyen Kişilerin Profil Kartlarındaki Tecrübe Süresini Arttırmak Suretiyle Başvuracakları Yeni Sınıfı Değiştirmeleri, Taslağı Kaydettikten Sonra Başvurularını İletmeleri Gerekmektedir.

12.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: Belge Geçerlilik Süresi 2027 Ve Sonrasında Bitecek Belgeler İle Evvelce Yenileme Yapamamış Kişilerin Belgelerinin Yenileme İşlemleri 2027 Ve Sonrasındaki Yenileme Dönemlerinde Gerçekleştirilecektir. 

05.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: 31.01.2026 Tarihi İtibariyle Belge Geçerlilik Süresi Sona Eren Ve Eğitim+Sınav Sürecine Yönlendirilen Belgelerin Yenileme İşlemleri 9 Kasım 2026 Tarihinde Başlayacak Eğitimler İle Devam Edecektir.

05.10.2026 BAKANLIK DUYURUSU: Ön Başvurular 3-16 Ekim 2026 Tarihleri Arasında Alınmakta Olup Ön Başvurusu Onaylanan Adayların 21-28 Ekim 2026 Tarihleri Arasında Eğitim Başvurusu Yapmaları Gerekmektedir.

Pin It
Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Çevre Mühendisliği Portalı | CevreMuhendisligi.Org

Destekleyenler

Welcome in the demo