solar storage banner
nextgen banner

rielli temmuz banner

nextgen banner

Çevresel Gürültü Eğitim Programı (A Grubu-Temel Akustik Eğitimi ve Çevresel Gürültü/Titreşim Ölçümleri) Eğitimi Ön Başvurusu - 3.Dönem

cevresel gurultu egitimi a grubu

30.11.2022 tarihli ve 32029 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği kapsamında, kamu kurum/kuruluşları ile özel sektörde Yönetmeliğin uygulanmasından sorumlu çevresel gürültü konusunda görev alacak kişiler ile üniversite öğrencileri için “A Grubu-Temel Akustik Eğitimi ve Çevresel Gürültü/Titreşim Ölçümleri” eğitimi yapılacaktır.

Aşağıdaki linkten kayıt olduktan sonra, telefonunuza bilgilendirme SMS olarak gelecektir.

Ön Başvuru Formu için: https://ebs.csb.gov.tr/basvur/93

https://ebs.csb.gov.tr/ adresinden eDevlet şifresi ile giriş yapılarak erişim sağlanabilmektedir.

Söz konusu eğitim faaliyeti için ön başvuru toplanmakta olup eğitim faaliyeti kesin tarihi ile ilgili bilgi almak isteyen adayların formu doldurması tavsiye olunur. Eğitim için lise ve üstü mezuniyet belgesi aranmaktadır.(Diplomada TC kimlik numarası bulunması gerekmektedir.). Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı eğitim tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

EĞİTİMLERİN KAPSAMI

Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği’nin Uygulanmasına Yönelik Olarak Verilecek Eğitim Programı İçeriği oluşturulmuş olup, A Grubu Eğitim Programının içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.

Eğitim için herhangi bir ücret talep edilmeyecek olup sınava girecek olanlar sınav ücreti, sınavda başarılı olanlar belge ücreti yatıracaktır. Söz konusu ücretler https://akademi.csb.gov.tr/    internet adresinde yayımlanacaktır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; eğitim başlangıç ve bitiş tarihlerinde ve online sınav tarihlerinde değişiklik yapma hakkına sahip olup yapılacak herhangi bir değişiklik akademi.csb.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Bu adresten yapılan değişiklik duyurusu tüm adaylara tebliğ yapılmış hükmündedir.

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo