perfect solutions banner

solar storage banner

solar storage banner

nextgen banner

Sektörün Tek Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Fuarı: Solar+Storage NX (7-9 Kasım 2024)

solar storage haber
Uluslararası enerji yatırımcılarının buluşma noktası Solar+Storage NX, güneş enerjisi ve enerji depolama çözümlerinin ve teknolojilerinin gelişimine katkıda bulunarak, iklim değişikliği ile mücadelede ve karbon ayak izinin azaltılmasında ülkemizin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesinde aracı olmayı hedefliyor.

Solar+Storage NX, 7-9 Kasım 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da organize edilecek. Enerji sektörünün öncü firmalarının en yenilikçi ürünlerini ve teknolojilerini sergileyecek fuar; geleceğin iş modellerine, yenilenebilir enerjide değişen yatırımcı ve ihtiyaç profillerine yenilikçi bakış açıları sunarak Türk enerji sektörünün geleceğine fayda sağlayacak. ​

Tek Bir Platform, Sınırsız İş Bağlantısı

Sektöre yön veren fuar, yatırımcılarla geliştiricileri, tüketicilerle arz edicileri, kamu karar alıcıları ile enerji sektörünü aynı ağ içinde buluşturarak uzun vadeli kalıcı iş birliklerine ve ticari anlaşmalara imkân yaratan fırsatlar sunuyor.

Sektörün Lider Firmaları ​Piyasaya Yeni Giren Ürünleri ile ​Bu Fuarda

Enerj üretim, dağıtım ve satış firmaları, proje geliştiriciler, finansörler ve depolama teknolojisi mucitlerinden oluşan üst düzey katılımcılar sektör profesyonelleri ile tanışmak ve ticaret ağlarını genişletmek için 7-9 Kasım 2024 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul'da bir araya geliyor.

ZİYARETÇİ OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

KATILIMCI OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tel:+90 216 759 89 59
Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Detaylı Bilgi için Web Sitesi: https://solarstoragenx.com/

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo