rielli kasim banner 1

solarex 400x85

solar storage banner

nextgen banner

ESER AKADEMİ / İSG - OSGB - İLKYARDIM - TMGD Eğitim Merkezi

eser akademi 2019 haber
Uzman kadrosu ile her zaman en iyiyi hedefleyen bir aileyiz.

Eser Akademi uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile eğitim verdiği alanlarda en çok tercih edilen eğitim kurumları arasında yeralmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyeti ve eğitimin kalitesinden ödün vermeyen, kursiyerleriyle bire bir iletişimde olan ve bu iletişimi de koparmayan güler yüzlü personelimiz ve deneyimli eğitim kadromuzla, eğitim verdiğimiz alanları giderek genişleterek büyümekteyiz. Eser Akademi ailesi olarak herzaman daha iyiyi hedefliyor ve sizlerin katkılarıyla giderek büyüyoruz.

Verdiğimiz Hizmetler;

  • A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Eğitimi
  • B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Eğitimi
  • C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Eğitimi
  • İşyeri Hekimliği Eğitimi
  • Diğer Sağlık Personeli Eğitimi
  • İSG Yüksek Lisans
  • İSG / OSGB Hizmetleri
  • İlkyardım Eğitimi
  • TMGD Eğitimi
  • Eğitici Eğitimi
  • - Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı
  • - Yüksekte Çalışma Eğitimi Sertifika Programı
  • - Yangın Eğitici Eğitimi Sertifika Programı

 

İSG / OSGB Hizmetleri

ESER AKADEMİ ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB’ler), bünyesinde istihdam ettikleri iş güvenliği uzmanı, İşyeri hekimi ve diğer sağlık personelleriyle ilgili mevzuat çerçevesinde işyerlerine OSGB hizmeti sunmaktadır. 
Yapılan ortam gözetimlerinde belirlenen tespit ve öneriler işveren temsilcilerine yazılı olarak sunulmaktadır.

Tespit ve öneri defterine yazılan uygunsuzlukların giderilmesi ve düzeltici / önleyici faaliyet yapılması kanunen zorunluluktur ve işveren üzerinde büyük bir sorumluluktur. Tam da bu noktada birçok firma neyi nasıl yapacağını, hangi hizmeti nereden alacağını bilememekte, kalite ve güvenilirlik noktasında işin içerisinden çıkamamaktadır. Bu arayış, çoğu zaman gerek kalite, gerekse fiyat açısından firmaları mağdur etmekte ve zor durumda bırakmaktadır.

Yılların tecrübesi ile ESER AKADEMİ, bu sıkıntılı duruma bir çözüm yolu sunmaktadır. 
İşimiz, çözüm ortaklarımızın ihtiyacı olan şeyi sunmak, hizmeti kapsamlı olarak sunabilmektir. Firmalarımızın ihtiyaçları göz önünde tutularak verdiğimiz diğer hizmetlerimiz aşağıda belirtilmiştir.

 

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (ADR) Kursu

Tehlikeli Madde bulunduran, üreten, dolduran, paketleyen ve taşıyan firmalar TMGD uzmanı bulundurmak zorundadırlar. Ülkemizde 50.000 TMGD danışman açığı olduğu varsayılmakta ve her bir danışman TMGDK bünyesinde 8 ayrı firmaya hizmet verebilmektedir. Bireysel olarak 1 firmaya hizmet verebilmektedir. Eser Akademi’nin tecrübeli eğitmen kadrosu TMGD sınavını başarı ile geçebilmeniz için son mevzuata uygun şekilde sizleri hazırlar. Ayrıca sınavı geçtikten sonraki aşamada kontak halinde bulunduğumuz tüm firmalara sizleri referans olarak bildiriyoruz. TMGD uzmanı olabilmek için Fen ve Mühendislik Fakültelerinin 4 Yıllık Lisans Bölümlerinden Mezun olmak gerekmektedir.

 

VERDİĞİMİZ HİZMETLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Firma Adresimiz ESER AKADEMİ

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi ve Kursu

Ceyhun Atuf Kansu Cad. Gözde Plaza No : 130/62 Balgat Çankaya / ANKARA

 

TEL: 0533 400 19 39 - 0850 346 58 29

Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Web: https://www.eserakademi.com/

 

Pin It

Destekleyenler

Welcome in the demo